Rumbeeksesteenweg 413 - Rumbeke Tel.: 051 20 59 92 Fax: 051 25 42 95

Dessertborden & dessertbuffet

Voor uw dessertbord

  • Chocolademousse in ½ literbakjes om zelf uit te scheppen
  • Gevulde soesjes met slagroom of pudding
  • Javanais om zelf te versnijden
  • Misérable om zelf te versnijden
  • Crème-brûlée op plaat van 30 op 40 cm
  • Sorbet in ½ literbakjes om zelf uit te scheppen
    - aardbei, framboos, citroen, passievruchten, groene appel
  • Roomijs in ½ literbakjes om zelf uit te scheppen
    - vanille, praliné, chocolade, mokka, pistache, aardbei,amareno kersen
  • Sausen voor bij een dessert
    - aardbeiencoulis, aardbeiensaus met stukjes verse aardbeien en bosvruchten
    - frambozensaus, chocoladesaus, caramelsaus, vanillesaus