Dessertglaasjes
![]() |
Green Sensation
|
Advokaat
|
|
|
Choco brûlé
|
|
Sabayon
|
Voor uw dessertbord
- Chocolademousse in ½ literbakjes om zelf uit te scheppen
- Gevulde soesjes met slagroom of pudding
- Javanais om zelf te versnijden
- Misérable om zelf te versnijden
- Crème-brûlée op plaat van 30 op 40 cm
- Sorbet in ½ literbakjes om zelf uit te scheppen
- aardbei, framboos, citroen, mango, passievruchten, groene appel, bosvruchten - Roomijs in ½ literbakjes om zelf uit te scheppen
- vanille, praliné, chocolade, mokka, pistache, aardbei - Sausen voor bij een dessert
- aardbeiencoulis, aardbeiensaus met stukjes verse aardbeien en bosvruchten
- frambozensaus, chocoladesaus, caramelsaus, vanillesaus