Rumbeeksesteenweg 413 - Rumbeke Tel.: 051 20 59 92 e-mail:   info@tkapoentje.be

Té by Joke

Wie ben ik

Hallo, mijn naam is Joke Cappoen en dochter van jouw warme bakker. Je hebt me ongetwijfeld al eens in de bakkerij aan het werk gezien wanneer je om jouw ovenvers brood of taartje kwam.

Van kinds af aan werd ik geleerd om mijn eigen ding te doen. Daarom zet ik vanaf december mijn eerste grote stap naar mijn nieuwe passie: thee. Mijn liefde voor deze theeplant bracht me niet alleen naar de andere kant van de wereld, maar zorgde er ook voor dat ik me officieel theesommelier kan noemen!

Kerst Special 2021-2022

De 'thee-kerstboom'

Breng de kerstsfeer en gezelligheid in huis met onze "thee-kerstbomen"! Een uniek cadeau, dat er niet alleen mooi uitziet, maar ook nog eens heerlijk smaakt! 
Versierd met 12 verschillende smaken, waardoor je volop kan proeven en uitproberen. Nadien kan je de kerstboom ook gebruiken als decoratiestuk in huis. 

WIN! Vind jij een gouden ster in één van de kerstballen? Dan win je een GRATIS zakje thee van 100g naar keuze! 

 

Thee en workshops

Met mijn ervaring en kennis als theesommelier stelde ik zorgvuldig een eigen gamma aan theeën, infusies en matcha samen die ik met jullie wil delen. Daarnaast geef ik ook workshops op maat, zodat je met een hele groep kan genieten van alles wat thee te bieden heeft!

 

HOE BESTELLEN?  Online via de webshop: www.jokesthee.be of via e-mail: info@jokesthee.be

Ook in onze bakkerij kan je steeds een bestelling plaatsen of kiezen uit het aanwezig assortiment.
Het volledige gamma kan je online terugvinden op www.jokesthee.be

 

www.jokesthee.be

 

Joke Cappoen - 0476/44 47 88 - info@jokesthee.be